Women in the Financial Industry
Toronto

Wednesday, September 23, 2020
Fairmont Royal York,
100 Front St West, Toronto

Agenda

*Please note agenda is subject to change*

8:00 to 9:00 am

Registration and light breakfast

9:00 to 9:15 am

Opening remarks and icebreaker

9:15 to 10:15 am

(60 minutes)

Maintaining momemtum: leading through change and opportunity

Speaker:
Samantha Nutt, founder, War Child

In this session, Samantha Nutt will reflect on women in the 21st century and why the women’s movement is unfinished everywhere. Based on her forthcoming book, Pushback, she will offer a thought-provoking examination of the challenges women still face in the world and how women (and men) can advocate for change. More specifically, Nutt’s presentation will speak to leadership, self-censorship, pay-equity and evolving trends in women's rights and freedoms worldwide.

10:15 to 10:45 am

(30 minutes)

Lessons on authenticity from Ontario’s former finance minister

Speaker:
Janet Ecker, former minister of finance, Province of Ontario

Janet Ecker has broken many glass ceilings. In particular, as finance minister, she was the first woman in Ontario to deliver a budget. And beyond politics, she’s had an accomplished career in both the private and public sectors. In this session, she’ll draw on anecdotes from her past to share what she’s learned about authenticity, why it’s important, how to get it and how to maintain it.

10:45 to 11:15 am

(30 minutes)

Networking break

11:15 to 11:45 am

(30 minutes)

Fireside chat: Championing the success of other women

Speaker:
Ingrid Macintosh, vice-president, wealth, head of sales enablement, communications and digital strategy, TD Asset Management

Moderated by: Yaelle Gang, editor, Canadian Investment Review

In this fireside chat, Ingrid Macintosh will share her story of navigating success in the financial industry, while raising four children. With first-hand experience on a trading floor, and often being the only woman in the room, she’ll share tips for ensuring her voice is heard. And now that she is in a leadership position, she’ll share what qualities she looks for in other women leaders and what she is doing at her organization to advocate for other womens’ success.

11:45 to 12:30 pm

(45 minutes)

Corporate commitment to women panel

Panellists:
To be announced

During this panel, business leaders will share their journeys to the top and what their workplaces do to encourage more diversity. How do they lead with authenticity? How did they find success while navigating conflict and staying true to themselves? Panelists will share their personal stories with the audience as to how they navigated their own careers and will highlight some of the strategies their organizations have integrated to improve diversity in their workplace.

12:30 to 1:30 pm

(60 minutes)

Lunch

1:30 to 2:30 pm

(60 minutes)

Session details to be announced

2:30 to 3:30 pm

(60 minutes)

Building deep connections: vulnerability and authenticity in a fast-paced world

Speaker:
Beth Livingston, assistant professor in management and entrepreneurship, University of Iowa Tippie College of Business

Every year there is a new self-help adage that proclaims to be the answer to career satisfaction and success. Beth Livingston will dig down into what we actually know about building high quality relationships and how you can bring your best self to work. What does it mean to just be yourself? How do you know whom to trust? Livingston will integrate research and real-life stories with tips on how building deep connections can lift everyone up.

3:30 pm

Closing remarks and cocktails